Λίγα λόγια για εμάς

Το restinpeace.gr (R.I.P) είναι το πρώτο ελληνικό ενημερωτικό site που δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό του να καλύψει πανελλαδικά την ειδησιογραφική ροή πένθιμων γεγόνοτων όπως κηδείες και μνημόσυνα.

Πρόκειται για μία ομαδική δουλειά,καθότι στην ιστοσελίδα του restinpeace.gr (R.I.P.) ο κάθε επισκέπτης, της κάθε τοπικής κοινωνίας ανά την Ελλάδα έχει την δυνατότητα να αναζητήσει όλη εκείνη την ενημέρωση που χρειάζεται σχετικά με τα πένθιμα γεγονότα και συγκεκριμένα τις κηδείες και τα μνημόσυνα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μίας συνεχούς ροής ειδήσεων, την οποία οι έμπιστοι και αξιόπιστοι συνεργάτες μας ανανεώνουν σε συνεχή καθημερινή βάση.

Όντας συνδεδεμένοι με τους καλύτερους επαγγελματίες στα γραφεία τελετών της χώρας,το  restinpeace.gr (R.I.P) έχει τη δυνατότητα να παρέχει άμεσα και έγκυρα την είδηση ενός θανάτου.

Ο επισκέπτης του restinpeace.gr (R.I.P) πέραν του να ενημερώνεται για τις κηδείες και τα μνημόσυνα που θα γίνονται καθημερινά σε κάθε Νομό ανά την Ελλάδα,λαμβάνει ειδησεογραφική ενημέρωση,αλλά και γενικές πληροφορίες συμβουλευτικού περιεχομένου,περί της αντιμετώπισης του πένθους.

Μεγάλη βαρύτητα,έχει δοθεί στον κατάλογο συνεργατών,όπου ο επισκέπτης,έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες και σχετίζονται,με κηδείες και μνημόσυνα.Σημαντικό εργαλείο στην κάθε καταχώρηση ξεχωριστά,είναι βεβαίως και ο χάρτης όπου με μεγάλη ακρίβεια,καθοδηγεί τον επισκέπτη στην διεύθυνση της κάθε επιχείρησης.Επίσης, μέσω αυτού του καταλόγου,δίνεται και η ευκαιρία διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των επαγγελματιών.